25 Haziran 2011 Cumartesi

ELF Far Paleti Çekiliş Sonucu

Sevgili Tubitos (http://tubitoo.blogspot.com/) benim bu konularda hiç şansım yok demiş ama hediyem ona çıktı. Adres bilgilerini maille gönderir misin cnm?
Herkese katılımları için binlerce teşekkür, son birkaç güne kadar çekilişi 2-3 kişiyle yapacağımı sanıyordum. Ne olduysa olmuş ve 20'yi geçmişiz. Çekilişi sevinçle Random.org aracılığıyla yaptım. İzleyici olup yorum yapamayan ama maille bunu belirtenleri de çekilişe kattım. Temmuz'da yine sevimli ikinci el bir çanta çekilişi yapacağım. Herkesi ona da beklerim.


Tekrar teşekkürler...

10 yorum:

  1. muahlefet olmak için değilde merak ettim 13.sıradaki kişi yorum sırasındamı yoksa kendiniz yazdınız bi yere ordaki 13 mü yoksa yorumlara baktımta 13le eşleşşmiyo yanlışım varsa düzeltin:)

    YanıtlaSil
  2. ayyy çok şaşırdım yaaa ben mi kazandım şimdiiii =)) hakkaten çok şansızımdır bu konularda... ama MY LIFE ın yaptığı yorum kafamı karıştırdı !

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. ben kendi blogumda yazmıştım şansım yok diye sevgli MY LIFE burdan bakabilirsin.

    http://tubitoo.blogspot.com/2011/06/second-chanceden-elf-far-paleti-hediye.html

    sevgili a cat's purr bir açıklama yaparsan sevinirim haksız yere birşey kazanmak istemem.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili My Life, dikkatli ve sorgulayıcı tavrın çok hoş, teşekkür ederim her ne kadar yazmış olsam da açıklama fırsatı getirdiğin için.Evet ordaki 13. kişi değil çünkü dediğim gibi yorum problemi olduğu için mail yoluyla yorum gönderenleri de çekilişe dahil ettim. Zaman sıralamasına koydum ve çekiliş sonucu 13. kişi Tuğba hanımdı. Umarım şimdi herşey netlik kazanmıştır. Sevgili Tuğba hediyeni gönül rahatlığı içinde kullanabilirsin...

    YanıtlaSil
  8. :) teşekkür ederim açıklama için:)

    YanıtlaSil
  9. canım çok teşekkür ederim tekrar. Şansım döndü =) Bu güzel hediye için çok çok teşekkürler. Umarım izleyici sayın kat kat artar =))

    YanıtlaSil