1 Haziran 2011 Çarşamba

Now Foods Deodorant Krem

15 TL
Iherb'ten sipariş ettiğim uzun süre etkili deodorant kremimi satışa koyuyorum. Ben pek sevmedim (Sadece bir kez denedim) ama iherb'teki yorumlardan birkaçını sizler için yazayım.
  1. "Son 15 yıldır ter kokumla başım dertteydi. (Duştan bir saat sonra bile) Bazı ürünler kokuyu birkaç saatliğine geçiriyor, kimi ürünler de başta çok iyi etki ediyor ama birkaç hafta sonra tamamen işlevsiz hale geliyordu. Bu ürünü 3 aydır kullanıyorum ve ilk günkü kadar işlevsel çalışıyor. 24 saati kokusuz geçirebiliyorum. Tamamen doğal bir ürün bu yüzden sürerken kendimi diğer ürünlerdeki gibi suçlu hissetmiyorum. Ter önleyicileri de (antipersperant) sevmiyorum çünkü kokuyu bloke ediyorlar bu da toksinlerin dışarı atılamaması anlamına geliyor. Bu ürün koltuk altımı sağlıklı bir biçimde terletiyor ki bu da benim istediğim şey. Sadece koku yok. Bu ürüne bayıldım. Sadece ufak bir ürününün de aylarca gittiğini söylememe gerek yok bile yok ki bu cüzdanınızı çok rahatlatan bir durum."
  2. "Bu ürün gerçekten aklımı başımdan aldı. Hemen hemen her ürün bende tahrişe sebep oluyordu. Bu ürün çok etkili ve kesinlikle cildimi tahriş etmiyor. İnanılmaz! Duştan sonra sürüyorum, yumuşak ama güçlü bir kokusu var. Sabahleyin hiç kokmuyor, ertesi güne kadar hiçbir şey sürmenize gerek kalmıyor. Bu ürünü sevdim ve tüm hassas arkadaşlarıma öneriyorum. 

1 yorum:

  1. Teşekkürler ilk çekilişime katıldığın için. Bol şans dilerim. İzliyorum ben de.

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil